Over ons

Als leverancier voor Bouw en Industrie beschikt Van Engeland Groothandel over een uitgebreid assortiment. Dit bevat alle benodigdheden die niet tot de primaire bouwmaterialen behoren. De artikelen zijn onderverdeeld in de productgroepen:

Het is in deze branche belangrijk om je te onderscheiden van de concurrent. Dit doen wij door onze belangrijkste doelstellingen te verwezenlijken:

  • Het aanbieden van kwaliteitsproducten;
  • Wederzijds vertrouwen;
  • Goede service en deskundig advies staat bij ons voorop;
  • Onze ervaren medewerkers beschikken over ruime kennis.

Ons assortiment is heel breed en wordt voortdurend aangepast aan de behoefte van de klant alsmede aan actuele ontwikkelingen in de markt. Aan specifieke wensen en eisen proberen wij altijd te kunnen voldoen. Om een optimale service te bieden leveren wij zo veel mogelijk uit eigen voorraad of binnen 24 uur. Veel bedrijven in de bouwnijverheid, machinale houtbewerking, interieurbouw en industrie weten ons al jaren te vinden.

Van Engeland is een erkend gecertificeerd Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKWV) bedrijf en kan hiernaast ook zorgen voor het juiste hang- en sluitwerk. Wij plaatsen en openen alle soorten sloten en indien mogelijk repareren wij elk type slot. Hierbij kunt u ook denken aan het repareren van kluizen. Wij beveiligen uw huis en/of bedrijfspand tegen inbraak volgens verzekeringsvoorschriften en herstellen inbraakschade. Daarnaast plaatsen wij ook deuren. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden?
Lees meer…

U kunt uw bestelling natuurlijk zelf in onze winkel ophalen aan de afhaalbalie maar om stagnatie in het werk te voorkomen bezorgen wij ook goederen bij de klant. In de regio van Sint-Oedenrode is dit kosteloos.

Bezoek onze showroom met de laatste trends in hang- en sluitwerk, deurkrukken, brievenbussen en garderobes. Kom eens langs en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment van alle bekende merken.