Wilt u op de hoogte zijn van wat er zich bij Van Engeland Groothandel afspeelt of welke nieuwe producten er zijn binnengekomen? Het laatste nieuws is hier te lezen. Ook vindt u hier eventuele acties met mooie kortingen.

CORONA UPDATE

In verband met het Coronavirus hebben wij de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen om de gezondheid van onze klanten en medewerkers te beschermen.

We vragen onze medewerkers om fysiek contact te vermijden, gepaste afstand te bewaren en om regelmatig hun handen te wassen. De medewerkers die aanwezig zijn tonen geen verkoudheidsklachten. Daarnaast treffen we extra hygiënemaatregelen, zoals het regelmatig reinigen van onze deurklinken, toiletten en pinautomaat.

Van Engeland Groothandel is op dit moment geopend.

Wel willen wij bij deze onze klanten verzoeken om uw bestellingen de komende weken zoveel mogelijk telefonisch: (0413 477284) of per e-mail: (mail@vanengeland.info) aan ons door te geven.

Op deze manier proberen wij het aantal fysieke bezoeken in onze winkel te beperken. Indien uw bestelling bij ons binnen is nemen wij contact met u op. De goederen kunnen vervolgens door u afgehaald worden in ons magazijn. Het kan ook zijn dat u van onze medewerkers doorkrijgt dat de goederen bij u op locatie bezorgt worden.

Indien u gezondheidsklachten heeft ( hoesten, luchtwegklachten, koorts) verzoeken wij u vanzelfsprekend om geen bezoek aan onze winkel te brengen.

Wij houden dagelijks de adviezen van het RIVM en de overheid in de gaten en volgen nieuwe adviezen direct op. Houd onze social media in de gaten voor eventuele updates.

Team van Engeland Groothandel

Wij zijn geopend op:

maandag t/m donderdag van 08.00-17.30, Vrijdag van 08.00 – 16.30, Zaterdag van 09.00-12.00

dauby-pure-2

ACTIE;

MILWAUKEE M18 FPP2A2-502X FUEL POWERPACK

VAN € 581,90 VOOR € 424,79 Excl 21% Btw

ACTIE;

MILWAUKEE  M18 CBLPP2A-402C POWERPACK

Van €418,90 voor €305,80 Excl 21% Btw

Chat openen