Politiekeurmerk

Van Engeland is een erkend politiekeurmerk veilig wonen bedrijf en kan hiernaast ook zorgen voor het juiste hang en sluitwerk.

Wat is het Politie Keurmerk Veilig Wonen?
Het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) is de maatstaf voor veilig wonen, zodat iedere bewoner zich veilig voelt in eigen huis en buurt. De politie heeft in samenwerking met diverse partners het politiekeurmerk ontwikkeld om een maatstaf te kunnen geven aan de veiligheid van de woning en/of bedrijfspand. Voor zowel nieuwbouw als voor bestaande bouw is het mogelijk een politiekeurmerk aan te vragen.

Wat doen wij als erkend PKVW bedrijf?
Als erkend PKVW bedrijf weten wij exact wat de voorwaarden en kwaliteitseisen voor het keurmerk zijn. Wij komen kijken naar de veiligheid van uw huis/bedrijfspand. Onze adviseur kijkt dan of de sloten van uw ramen en deuren sterk genoeg zijn om een inbreker langer buiten te houden. Ook of er ’s nachts voldoende licht buiten brandt, of een inbreker uw balkon niet zomaar kan opklimmen. Vergeet niet dat afspraken met de buurt, bv voor als u op vakantie bent, ook belangrijk zijn om inbraak tegen te gaan. Alle inbraakgevoelige plekken worden door onze adviseur in kaart gebracht en tevens verteld hij welke aanpassingen en/of reparaties aan uw woning/pand moeten worden aangebracht om het keurmerk te krijgen. Wij kunnen alle noodzakelijke aanpassingen en/of reparaties aan uw woning/pand vlot en deskundig uitvoeren.

Dan krijgt u het Certificaat Veilige Woning van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Om in aanmerking te komen voor het Certificaat Veilige Woning van het Politie Keurmerk Veilig Wonen dient de beveiliging van uw woning/bedrijfspand minimaal te voldoen aan risicoklasse 2.

Kosten:
Kosten preventieadvies € 45,00 excl. 21% BTW
Kosten Certificaat Veilige Woning € 35,00 excl 21% BTW.

Hoe krijgt u korting op uw inboedelverzekering?
Met het PKVW certificaat heeft u een officieel bewijs van de uitstekende beveiliging van uw huis/bedrijfspand.
Hiermee kunt u een lagere premie claimen voor uw inboedelverzekering en brandverzekering. De korting kan oplopen tot 20%. De verzekeringsbranche erkent het PKVW certificaat als een bewijs voor een verlaagd risico op inbraak.
Bij een keurmerk is de kans op een geslaagde inbraak 95% kleiner.

Het is dus belangrijk en veiliger dat uw bedrijf en/of woning voorzien is van veilig hang- en sluitwerk voorzien van het politiekeurmerk veilig wonen. Dit zowel in de bedrijfsmatige- als de particuliere sector. Onze producten voldoen aan alle eisen.

Gedetailleerde toelichting vindt u op de website: www.politiekeurmerk.nl


Alfred Nobelstraat 2
5491 DB Sint-Oedenrode
Tel: 0413-477284
Fax: 0413-470579